Stanković: Pozvao sam Milojevića da podigne pehar

Izvor: RTS, 29.Maj.2020, 22:24

Stanković: Pozvao sam Milojevića da podigne pehar

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Rada (5:0) i osvajanja titule pozvao je prethodnika Vladana Milojevića da dođe na proslavu.
Zvezda je savladala ekipu Rada sa 5:0, čime je obezbedila osvajanje treće uzastopne titule, ukupno 31. u klupskoj istoriji.

"Čestitke idu svima zaposlenim u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klubu i Zvezdinim navijačima, bez kojih ova titula ne bi došla. Bili su nam vetar u leđa. Momci su veliki profesionalci. Ja sam Vladu i pozvao da nam se pridruži, ako to njegovo vreme bude dozvoljavalo, da dođe da podigne pehar sa momcima. Ja nemam nikakav problem sa tim, naprotiv, bilo bi mi veliko zadovoljstvo, Crvena zvezda je velika familija", rekao je Stanković za televiziju Arena sport.
Navijači Crvene zvezde bakljadom na ulicama Beograda proslavili su osvajanje titule.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Pozvao sam Milojevića da podigne pehar

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslije pobejde protiv Rada (5:0) i osvajanja titule pozvao je prethodnika Vladana Milojevića da dođe na proslavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.