Stanković: Neko je sumnjao, ja nisam

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 23:03

Stanković: Neko je sumnjao, ja nisam

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije sumnjao u prolaz svoje ekipe.

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Kairat 5:0 i prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako je on video utakmicu?

"Tim je bio fenomenalan, ponosan što nosi ovaj dres. Uz svu nedelju koja je bila iza nas, nijednog trenutka nisam prestao da verujem u ove momke, jer znam ko su i šta su i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će da urade šta treba. Neko je sumnjao, ali ja nisam. Ponosan na ovaj klub, igrače, navijače mlade i starije i idemo dalje", rekao je Stanković za TV Arena sport. Od cilja se ne odustaje.

"Neću odustati od našeg cilja i zahteva, videli ste večeras, znamo šta možemo. Da li može utakmica da bude loša? Može i treba da bude, da bismo popravili sebe, stavili pritisak... Uz pritisak odrastaš, na ovakvim utakmicama demonstriraš talenat i videli ste koliku su želju imali. Videli ste utakmicu? Videli ste sve. Zahvaljujem im do neba", kaže Stanković. Da li je možda sumnjao u prolaz svoje ekipe?

"Ne znam kako da vam objasnim. Svestan sam pritiska, da nisam ne bih nikad ni dolazio u Zvezdu. Kad imam ovakve momke, stvarno sam miran. To što se kreira okolo, to je normalno. Zvezda je veliki klub, najveći kod nas, normalno je da se uzburka, ali zato sam tražio revanš. Ako se možda i pogreši, da ispravimo, tako je i bilo". Napadači su bili dobri.

"Mnogo mi je drago zbog njih. Dioni je zakasnio malo, Pipu je trebalo vreme da se navikne na uslove, rad, život ovde i kad se radi Bog te nagradi".

Sledeći rival je moldavski Šerif.

"Večeras ništa o Šerifu, uživam večeras u mom stadionu, klubu, sa momcima. Hvala svima", zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.