Stanković: Ne bežimo od uloge favorita, želimo što pre da slomimo otpor Pjunika

Izvor: Beta, 02.Avg.2022, 14:10

Stanković: Ne bežimo od uloge favorita, želimo što pre da slomimo otpor Pjunika

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u predstojećoj utakmici protiv Pjunika, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da neće potceniti protivnika pošto želi da prodje u plej-of."Možda nisu favoriti, ali danas svi igraju fudbal, videli smo po iznenadjenjima koja su se desila. Mi smo se dosta spremali za ove kvalifikacije, znamo šta nas očekuje, izanalizirali smo mnogo dobro Pjunik, ekipu koja dosta menja igrače i sistem i u toku igre. Bićemo spremni na svako pitanje koje nam bude zadao Pjunik. Poštujemo svakoga, cenimo svakoga, poštujemo evropske utakmice, igramo na svom terenu, očekujemo pun stadion, dobru podršku koja nikad nije izostala i zajedno sa našim navijačima uradićemo sve da prodjemo", rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Beogradu.Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" protiv jermenskog Pjunika, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Stanković je rekao da je pratio jermenski fudbal dok je radio na razvojnom fudbalu u Evropskoj fudbalskoj uniji, da ima mnogo talenata, ali i stranaca koji čine celinu u ekipi Pjunika."Trener dosta skriva sa stratnom postavom, može da sakrije formaciju i mesta igrača, ali ćemo biti spremni na bilo ...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stanković: Sa dosta pameti i strpljenja protiv Pjunika

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2022

Dosta smo radili i spremali se za ove kvalifikacije, analizirali smo Pjunik, ekipu koja dosta menja sistem, ali bićemo spremni za svaki zadatak, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči sutrašnjeg starta kvalifikacija za Ligu šampiona protiv šampiona Jermenije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.