Stanković: Mogli smo opet da se raspadnemo

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 18:32

Stanković: Mogli smo opet da se "raspadnemo"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa dobro ušla u meč i stvorila veliki broj šansi protiv Proletera.

On je istakao i da je najvažnije da svi igrači daju maksimum.

"Mislim da smo opet ušli u utakmicu mnogo dobro i stvorili veliki broj šansi. Postoji i frustracija kod igrača kad nakon toliko šansi ne postignemo gol, a onda nakon kratkog pada koncentracije budemo kažnjeni. Žao mi je, zato što su momci stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolisali utakmicu sve vreme. Imali smo mali pad koncentracije, pa ponovo stvorili nekoliko dobrih šansi. Sigurno da je teško. Svi daju maksimum i to je odlično, jer nam prvenstvo ovako raste iz kola u kolo", rekao je Stanković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Novom Sadu Proleter sa 2:1, u meču 23. kola Superlige Srbije.

Gol za pobedu crveno-belih postigao je Milan Pavkov u 87. minutu.

Stanković je dodao da su navijači pomogli Zvezdi da dodje do pobede, i da su tako dali sigurnost ekipi da nastavi sa napadima.

"Mogli smo opet da se 'raspadnemo'. Nadam se da će se u jednom trenutku sve ovo što promašimo otvoriti, i da ćemo iz prve, druge šanse moći da realizujemo i olakšamo sebi nastavak utakmice. Hvala navačima još jednom i vidimo se u nedelju", zaključio je Stanković.

Zvezda u narednom kolu Superlige dočekuje Partizan, dok Proleter gostuje Mladosti u Lučanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanković: Važno je da svi pruže maksimum

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2022

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je njegova ekipa dobro ušla u meč i stvorila veliki broj šansi protiv Proletera, kao i da je najvažnije da svi igrači daju maksimum.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.