Stanković: Na pobedu protiv Radnika; Đorđević: Da odigramo što bolje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 13:40

Stanković: Na pobedu protiv Radnika; Đorđević: Da odigramo što bolje

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je da će njegov tim tražiti pobedu u duelu sa Radnikom iz Surdulice u 32. kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli će sutra od 19 sati na svom stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu iz Surdulice, sa kojom će sledeće srede igrati i u polufinalu Kupa Srbije.

"Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na nerešen rezultat. Nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Ne bi se ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav. Nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni", rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković se osvrnnuo i na najboljeg strelca Surduličana i Superlige Srbije Milana Makarića.

"Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im „odsečemo“ ono što je najbolje i da ih „stavimo“ u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i sutra".

Sef stručnog štaba crveno-beli istakao je da su tri boda sa sutrašnje utakmice najbitnija u ovom momentu.

"Brojim sutra, da su to tri boda ako pobedimo, druga matematika me ne zanima", rekao je Stanković, koji je govorioi o Aleksandru Kataiju, koji se i pored dvomesečnog odsustava sa terena može pohvaliti odličnom sezonom.

"Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima pre svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine neverovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva mesec koja je pauzirao zbog povrede, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač", zaključio Stanković.

Đorđević: Da odigramo što bolje protiv Zvezde

Trener fudbalera Radnika iz Surdulice Slavoljub Đorđević kaže da će njegov tim protiv Crvene zvezde pokušati da odigra što bolje i ostavi pozitivan utisak.

"Igramo protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli. Mi ćemo pokušati da odigramo što bolje i napravimo pozitivan utisak. Svaku šansu koja nam se bude ukazala iskoristićemo da uzmemo bodove, a ako ne, čestitaćemo. Otežavajuće okolnosti jesu da kroz tri dana igramo ponovo sa njima na njihovom terenu, zato imam dodatni problem oko sastava tima i odmora igrača. Ipak ćemo se potruditi da obe utakmice odigramo što bolje i pripremamo se za dalji nastavak prvenstva", rekao je Đorđević, nekadašnji fudbaler Zvezde, za klupski sajt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević: Da odigramo što bolje protiv Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021

Trener fudbalera Radnika iz Surdulice Slavoljub Đorđević kaže da će njegov tim protiv Crvene zvezde pokušati da odigra što bolje i ostavi pozitivan utisak...Crvene zvezda i Radnik igraju sutra od 19 sati u 32. kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić", a već u sredu čeka ih novi duel...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.