LŠ: Zvezda u plej-ofu ide na Dinamo ili Legiju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 13:01

LŠ: Zvezda u plej-ofu ide na Dinamo ili Legiju!

Fudbaleri Crvene zvezde, ako eliminišu moldavski Šerif u trećoj rundi, u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv boljeg iz duela Dinamo Zagreb- Legija, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Ako Zvezda prođe, u prvom meču biće domaćin 17. ili 18. avgusta, a revanas je sedam dana kasnije.

Prvi meč na stadionu "Rajko Mitić" između Crvene zvezde i Šerifa zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je za sutra sa početkom od 21 sati, dok je revanš meč u Moldaviji zakazan utorak, 10. avgust. U istom terminu snage će odmeriti Dinamo i Legija.

Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika,tako da smo fokusirani isključivo na Šerif, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi „klasiko“ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo", rekao je Stanković za klupski sajt.

Šef stručnog štaba crveno-belih je istakao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

"Svi u plej-ofu su kvalitetni. Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega", zaključio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Fokusirani smo na Šerif

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je fokusiran samo na utakmice protiv Šerifa, nakon što je održan žreb za plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stanković: Hajde da sačekamo, fokus na Šerif

Izvor: RTS, 02.Avg.2021

Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika, tako da smo fokusirani isključivo na Šerif, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković. . Crvena zvezda saznala je potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu šampiona,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.