Stanković: Dosta dobrih stvari, ali i onih koje treba menjati

Izvor: B92, 25.Jan.2022, 19:43

Stanković: Dosta dobrih stvari, ali i onih koje treba menjati

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Maribora video dosta dobrih stvari.

Međutim, ima i onih koje treba menjati.

"Danas sam video mnogo dobrih stvari, ali i dosta onih koje su zamaskirane umorom. Naravno, ima tu i stvari koje treba ispraviti i na koje ne utiče ni umor niti bilo šta drugo, i na tome ćemo raditi, kako se ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovilo na narednim mečevima", rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas protiv Maribora u Antaliji nerešeno 1:1, u prvom pripremnom meču pred nastavak sezone.

"Dosta mladih igrača se našlo na terenu. Neke od njih smo i odmorili, jer nismo želeli da rizikujemo da se bilo ko povredi. Minutaža je bila podeljena, pa je tako jedan deo ekipe odigrao 45 minuta, dok je ostatak tima proveo u igri 60 minuta", rekao je Stanković.

Trener Zvezde je istakao i da je izuzetno srećan što su mladi igrači pokazali veliku želju za dokazivanjem.



"Ovo je bila prva pripremna utakmica, i mislim da smo imali dosta jakog protivnika. Znamo šta smo uradili i kakve su pripreme i moram da kažem da sam zadovoljan. Drago mi je i zbog mladih igrača što su osetili draž Zvezdinog dresa",
rekao je Stanković.

"I oni izlaze iz teškog rada, jer su ipak trenirali 12 dana sa prvotimcima. I pored toga pokazali su veliku želju i volju da se dokažu i izuzetno sam srećan zbog toga. Dosta rada je pred nama, ali kada saberemo sve sa prvog meča, ja sam zadovoljan", zaključio je Stanković.

Zvezda će 28. januara igrati drugi pripremni meč protiv LASK-a iz Linca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.