Stanić: Hvala treneru Stankoviću na poverenju

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 21:00

Stanić: Hvala treneru Stankoviću na poverenju

Mladi fudbaler Crvene zvezde Petar Stanić zahvalio se treneru Dejanu Stankoviću na ukazanom poverenju.

Stanić je odigrao svoj prvi "večiti" derbi, kada ga je Stanković uveo u drugom poluvremenu.

Ušao je u igru u 77. minutu umesto Sanoga.

"Neopisiv osećaj, pogotovo zbog toga što sam prošli derbi posmatrao kao gledalac, a sada sam bio na terenu. Neverovatno sam se osećao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad smo postigli gol. Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre nego što sam ušao i sjajno je biti deo ovakvog susreta", rekao je Stanić.

Mladi vezista je prokomentarisao stil igre u derbiju, kao i da mu se ovim ispunio fudbalski san.

"Ovo je najveća srpska utakmica sa dugom tradicijom. Bio je kao i svaki put tvrd meč, sa dosta duela i udaraca. Uspeli smo da na kraju dođemo do boda koji je itekako značajan. Meni je nastup u derbiju bila velika želja, srećan sam što se ispunila i zahvalio bih se treneru Stankoviću na poverenju. Sva ta euforija i radost kada smo zatresli mrežu, stvarno se to ne može opisati rečima", podvukao je Stanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PETAR STANIĆ NAKON DEBIJA U DERBIJU: „To se ne može opisati rečima“!

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2021

Crvena zvezda je u 165.večitom derbiju remizirala sa Partizanom rezultatom 1:1, a sjajan utisak ostavio je Petar Stanić koji je izneo svoje impresije o utakmici. – Neopisiv osećaj, pogotovo zbog toga što sam prošli derbi posmatrao kao gledalac, a sada sam bio na terenu. Neverovatno sam se osećao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.