Šta je trenera Rada iznerviralo sinoć na Marakani? Posle objašnjenja, imao je lepu poruku za Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je trenera Rada iznerviralo sinoć na ''Marakani''? Posle objašnjenja, imao je lepu poruku za Zvezdu

Vrlo brzo se iznervirao, ali...

Rad nije sinoć uspeo da napravi iznenađenje na ''Marakani'', poražen je od Crvene zvezde sa 3:1, ali ipak nije ostavio loš utisak.

U najkraćem, to je i zaključak trenera ''Građevinara'' Dragana Radojičića, kome je utisak pokvario rano primljeni gol.





''Čestitam Miloju i Crvenoj zvezdi na zasluženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedi. Oni jednostavno nisu naš rang, mnogo su kvalitetniji. Odigrali su jako dobro.







Veoma brzo smo primili gol što me iznervira, izbaci me iz takta... Neke naše zamisli su tako pale u vodu, ali bila je dobra naša reakcija posle toga.





U poslednje dve nedelje smo rešili da podmladimo ekipu, da neke igrače gurnemo u vatru i tose pokazalo kao pun pogodak. Nadam se da će se to videti i na narednim utakmicama sa ekipama koje su u našem rangu i da ćemo krenuti u 'žetvu' bodova.







Dali smo maksimum, čestitam momcima na sjajnom zalaganju, vratili smo se u meč smanjili na 2:1, ali Zvezda nas je kaznila, mogla je da nas kazni i još jednim golom. Mislim da je na kraju korektan rezultat, možda malo previsok, ali dobro, šta je tu je'', istakao je Radojičić.

Na kraju je poželeo Crvenoj zvezdi mnogo uspeha u nastavku takmičenja u Ligi šampiona, i to već u utorak u Londonu.

''Miloju i Zvezdi zaista sve čestitke do sada, na ovome danas i puno sreće u utorak u Londonu, da se vratite kao pobednici i da nas sve zajedno obradujete'', poručio je Radojičić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.