Šta je sa Zvezdinim pojačanjima, ko će igrati protiv Helsinkija?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sa Zvezdinim pojačanjima, ko će igrati protiv Helsinkija?

Očekivalo se da odmah pomognu, ali...

Crvena zvezda je sinoć uspešno preskočila prvu prepreku u kvalifikacijam a za Ligu šampiona, savladala je Suduvu sa 2:1, dovoljno za prolaz dalje posle 0:0 iz Marijampola.

Sinoćnji trijumf Zvezda je ostvarila bez tri najnovija i najatraktivnija pojačanja ovog leta - Brazilca Žandera, portugalskog napadača Tomanea i španskog veziste Hozea Kanjasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prvi nije bio licenciran, a preostala dvojica imaju probleme sa povredama prednje lože.

Preneli smo juče da su prve procene kako će Tomaneovo odsustvo sa terena trajati bar još dve nedelje, pa je jasno da njega nećemo gledati ni u dvomeču sa finskim Helskinkijem.

Šta je sa Kanjasom?

Situacija kod njega je nešto povoljnija, a kako prenosi ''Žurnal'', on bi eventualno mogao da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću za revanš meč u Finskoj.

Žander bi trebalo da bude konačno licenciran, ali s obzirom da je poslednji stigao od svih pojačanja, da nije prošao pripreme sa Zvezdom, pitanje je da li se može očekivati da odmah dobije šansu.

Ipak, najverovatnije će nastupiti protiv Javor Matisa u subotu, u prvom kolu Linglong Superlige, pa u zavisnosti od utiska koji tu bude ostavio, moći će preciznije da se procene šanse za nastup i protiv Helsinkija.

Do tada, u ovom trenutku deluje da se startna postava za prvi meč protiv finskog kluba praktično već zna:





Borjan - Stojković, Babić, Milunović, Rodić (Žander) - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Ivanić - Boaći.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.