Šta će u Nišu reći na ovu Benovu tvrdnju?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će u Nišu reći na ovu Benovu tvrdnju?

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben imao je zanimljivu opservaciju nakon derbija sa Radničkim iz Niša u kojem je višen remi.

Derbi susret 17. kola Super lige Srbije opravdao je očekivanja, pošto je na "Čairu" viđeno sve što se očekuje od duela prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli.

Radnički iz Niša uspeo je da okrene rezultat i da do 65. minuta bude u prednosti, ali je Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda golom El Fardu Bena stigla do izjednačenja i boda.

"Utakmica je bila pravi okršaj prve dve ekipe u ligi, nismo ništa manje ni očekivali. Mi smo bolji tim, to smo pokazali, ali je i Radnički bio silno motivisan i njihovi igrači uradili su sve kako bi došli do boda", rekao je Ben za klupski sajt.

Crveno-beli su nastupili u "šarolikom" sastavu zbog mnogobrojnih problema sa povredama igrača.

"Imamo nekoliko problema sa povredama, ali isto tako imamo i dosta kvalitetnih igrača. Bilo je teško na terenu, odneli smo bod za Beograd i videli u čemu moramo da budemo bolji sledećeg puta", dodao je Ben.

Šampion Srbije okreće se gostovanju Napoliju u pretposlednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

"Mnogo se priča o utakmici sa Napolijem, ali već smo mnogo puta do sada istakli da nam je prvenstvo prioritet. Liga šampiona je bonus. Verujemo da možemo i u tom takmičenju da ostvarimo dobar rezultat, videćemo kako će biti", zaključio je napadač Crvene zvezde.

Zvezda posle sedamnaest odigranih utakmica u Super ligi zauzima prvo mesto na tabeli sa devet bodova više u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

Sledeću utakmicu igra u Napulju u okviru 5. kola Lige šampiona, a zatim u 18. kolu Super lige dočekuje Voždovac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.