Srpski i hrvatski derbi u polufinalu regionalne lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2022, 15:54

Srpski i hrvatski derbi u polufinalu regionalne lige

Vaterpolisti Novog Beograda biće domaćini završnog turnira regionalne lige kao najbolji tim regularnog dela sezone, a rival u polufinalu biće im Radnički iz Kragujevca.

U drugog polufinalu sastaće se hrvatski klubovi Jug i Jadran Split.

To je epilog poslednjeg kola, u kojem je Radnički savladao Šabac 11:10 i obezbedio četvrto mesto, a Jug savladao Solaris 14:10.

Jadran iz Splita nadigrao je Mladost 13:5, Partizan je savladao Primorac 13:10, a Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvezda ekipu Budve 12:7.

Završni turnir održaće se 2. i 3. aprila.

Pobeda vaterpolista Zvezde protiv Budve

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su danas Budvu 12:7 (3:2, 3:0.4:3, 2:2) u poslednjem meču trećeg turnira Regionalne lige, koji je održan u Zagrebu.

Izabranici Dejana Savića na turniru u Zagrebu ostvarili su dve pobede i jedan poraz i sa skorom od sedam pobeda i pet poraza završili su na šetom mestu na tabeli regionalnog takmičenja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ivan Basara sa tri gola, dok je u ekipi Budve najbolji bilo Nikola IVanović sa dva gola.

Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivi protiv Mornara

Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivom pobedom protiv Mornara iz Splita 19:7 (4:0,4:4,7:3,4:0) završili su nastup na trećem turniru Regionalne lige, koji je održan u Zagrebu.

Izabranici Igora Milanovića upisali su tri pobede u Zagrebu i sa skorom od 10 trijumfa, jednog remija i poraza, prva su su ekipa na tabeli Regionalne lige i biće domaćin završnog turnira u aprilu.

Novobeograđani su ubedljivu pobedu protiv autsajdera najavili već posle 4:0 u prvoj deonici, a nakon čega su samo rutinski odradili posao za novi trijumf.

U pobedničkom timu po tri gola postigli su Draško Gogov, Viktor Rašović, Duško Pijetlović i Strahinja Rašović, a u ekipi Mornara Marin Vrdoljak je zabeležio tri pogotka.

Na završni turnir Regionalne lige plasirali su se još Jug, Jadran i Radnički iz Kragujevca, a nakon utakmica Dubrovčana i Kragujevčana biće poznato kako će izgledati polufinalni parovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.