Srpski duel za titulu najboljeg na Balkanu

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski duel za titulu najboljeg na Balkanu

Posle četvoročasovne epske borbe, League of Legends ekipa Crvene Zvezde Esports se plasirala u finale Esport Balkan Lige i time obezbedila učešće na jednom od najjačih turnira starog kontinenta - European Mastersu.

Foto: MONDO portal/Marko Čavić Ilustracija

U subotu, 1. septembra, u Beogradu spektakl za sve ljubitelje esporta!

U finalu Esport Balkan lige sastaće se dve srpske ekipe - Crvena zvezda i ASUS ROG ELITE, koju predvodi legendarni srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrač Aleksa "DoubleAiM" Stanković.

Da će finalni meč biti neizvestan pokazuje podatak da je trenutni skor u međusobnim okršajima ove dve ekipe 1:1.

Esport Balkan Liga je deo zvaničnih nacionalnih i regionalnih liga širom Evrope koje šalju svoje šampione na EU Masters, evropski turnir koji organizuje Riot Games - kompanija koja je osmislila jednu od najpopularnijih igara na svetu - League of Legends.

Nagradni fond lige iznosi 20.000 evra, a pobednik odnosi polovinu ove sume.

Tekuća treća sezona ugostila je osam najboljih timova širom regiona, a srpska esport scena može da bude i te kako ponosna, jer su u finalu dve ekipe iz Srbije: Crvena Zvezda i ASUS ROG ELITE.

Dosadašnje nadmetanje se odigravalo onlajn, a finalni okršaj, moći ćete da gledate uživo u subotu 1. septembra beogradskoj Kombank Dvorani (nekadašnjem Domu sindikata) od 16 časova. Ulaz će biti otvoren od 14 časova, jer će publici biti omogućeno da upoznaju članove obe ekipe.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Kombank Dvorane, prodajnim mestima Eventima i putem onlajn Eventim portala.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.