Srbi su majstorski prošli, Jang Bojs polomio zube na Zvezdi

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbi su majstorski prošli, Jang Bojs polomio zube na Zvezdi"

Švajcarski list "Blik" sa revanš meča Crvene zvezde i Jang Bojsa izvestio je "da su Srbi majstorski prošli u grupnu fazu Lige šampiona".

"Blik" smatra da su "roviti" od povreda Gijom Oro i Miralem Sulejmani bili veliki hendikep za prvaka Švajcarske, ali i odaje priznanje bivšem fudbaleru Partizana Goranu Obradoviću što je "predvideo igru na stadionu Rajko Mitić".

"Prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Jang Bojs morao da pobedi, nije uspeo i Srbi su se ponašali onako kako su želeli u revanšu. Oni su majstori u čuvanju rezultata. Jang Bojs je polomio zube na Zvezdi", navodi se u tekstu.

Razočaranje remijem 1:1, koji je Zvezdi doneo prohod u LŠ nakon što je u Bernu bilo 2:2, priznao je sportski direktor Jang Bojsa Kristijan Spišer.

"Šteta što nismo igrali fudbal duže od 25 minuta u drugom poluvremenu. Ipak, nismo završili nastup u Evropi, Jang Bojs je pokazao da je sposoban za visok nivo. Nećemo da "izginemo", želimo dobru jesen u Ligi Evrope", rekao je Spišer za "Blik".

Autor istog teksta Alan Kunc atmosferu sa stadiona opisao je kao "zaglušujuće glasnu", impresioniran činjenicom da je "Rajko Mitić" bio krcat čak dva sata pre početka utakmice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.