Sprema se prvi odlazak iz Zvezde na zimu, nije zadovoljan!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se prvi odlazak iz Zvezde na zimu, nije zadovoljan!

Bliži se zimski prelazni rok, Zvezdin fudbaler nagovestio mogući rastanak.

Početkom ove sezone delovalo je da bi Milan Jevtović mogao da dobije značajniju ulogu u ekipi Crvene zvezde. Imao je sasvim solidnu minutažu početkom kvalifikacija za Ligu šampiona, ali posle dolaska garsije i Van la Pare, potpuno je pao u drugi plan.

Usledilo je duže odsustvo sa terena, pa smo ga ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u igri videli tek u meču 1/16 finala Kupa protiv Trepče, kada je zbog povrede Gajića i Gobeljićevih reprezentativnih obaveza, zaigrao na mestu desnog beka.

Ipak, svestan je da mu nisu velike šanse da se njegov status bitnije promeni do zime, iako će, naravno, učiniti sve da ponovo dobije veće poverenje trenera Milojevića.

Ukoliko u tome ne uspe, ne krije da će na zimu verovatno promeniti sredinu.





''Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno.





Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni.







Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija'', otkrio je Jevtović u razgovoru za ''Žurnal''.

On je u Zvezdu stigao iz Antalije u julu 2018. kao slobodan igrač, a ugovorom je vezan do juna naredne godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVIO ODLAZAK U JANUARU: Krilo crveno-belih napušta klub nezadovoljan minutažom!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2019

Početkom ove sezone delovalo je da bi Milan Jevtović mogao da dobije značajniju ulogu u ekipi Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.