Sprema se pakao za PAO: Severni kop na nivou 200! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se pakao za PAO: Severni kop na nivou 200! (VIDEO)

Crveno-beli čine sve da atmosferu iz Pionira prenesu u Arenu

Crvena zvezda je na dobrom putu da napravi mali podvig i plasira se među osam najboljih ekipa u Evropi. Duel sa Panatinaikosom, zakazan za petak, odavno je označen kao jedan od ključnih ka tom cilju. Neće tim Dejana Radonjića imati za saveznika vrelinu Pionira, ali odgovorni sa Malog Kalemagdana čine sve da gosti iz Atine budu dočekani u Areni kako „dolikuje“.

Nema sumnje da će Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezda imati podršku 19 hiljada ljudi, a veruju svi da će Zeleni iz Atine na svojoj koži osetiti atmosferu o kojoj priča cela Evrope. U tom cilju odlučeno je da tvrdo navijačko jezgro bude smešteno na nivou 200. Dakle, Delije će biti smeštene odmah iza klupa, blizu terena. Takav scnario doneo je Zvezdi trijumfe u čuvenim utakmicama protiv Budeveljnika i Uniksa kada je u najvećoj dvorani na Balkanu bilo više od 20 hiljada ljudi.

Veruju u Ljutice Bogdana da će blizina Delija imati negativan uticaj na igračke moći ekipe Saše Đorđevića.

Takođe, marketing tim Crvene zvezde je najavio utakmicu sa Panatinaikosom emotivnim video spotom. Evocirane su uspomene na prethodna dva duela koja je Crvena zvezda pobedila.



(Foto MN Press)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.