Spiridonović poslat na pozajmicu u Genčlerbirligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021, 17:46

Spiridonović poslat na pozajmicu u Genčlerbirligi

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović napustio je pripreme i otišao u turski Genčlerbirligi na šestomesečnu pozajmicu, saopštili su danas crveno-beli.

"Spiridonović je sjajno krenuo, bio je fenomenalan na letnjim pripremama i na startu sezone, ali je posle izgubio mesto u timu i pozajmica je ispostavlja se najbolje rešenje za obe strane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Time će Spiridonović imati neophodnu minutažu i biti spreman da na leto ponovo konkuriše za tim Dejana Stankovića", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Spiridonović je u Zvezdu stigao u junu prošle godine iz poljskog Pogona i tokom jesenjeg dela sezone je na 24 utakmice postigao četiri gola uz pet asistencija.

Kako se dodaje, odlazi u ekipu se bori za opstanak u turskom šampionatu.

Spiridonović je u dosadašnjem delu karijere nastupao za Rapid iz Beča, Austriju iz Beča, Vićencu, Mesinu, Admiru, Panionios i Pogon, a prošao je i sve mlađe kategorije reprezentacije Austrije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.