Sjajni fudbaler do kraja karijere u Bajernu

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni fudbaler do kraja karijere u Bajernu

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je izjavio da bi voleo da Marko Marin do kraja karijere ostane u crveno-belom. Nešto slično je već učinio Bajern, protivnik prvaka Srbije u Ligi šampiona. Posle dugih pregovora, bavarski klub je dogovorio nastavak saradnje sa Robertom Levandovskim. Poljak će da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa šampionom Nemačke.
Na meču Borusija Menhengladbah – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Lajpcig, kvota naše kladionice za igru X-1 je 8.25.
Razgovor je zapao u ćorsokak zato što je poljski napadač tražio najmanje dvogodišnji ugovor, dok mu je klub nudio produžetak na samo jednu sezonu. Ipak, izvršni direktor kluba Karl-Hajnc Rumenige je popustio i Poljak će da se obaveže na saradnju do kraja juna 2023. Tada će imati punih 35 godina.
– Robert je za mene najbolji centarfor na svetu i dugogodišnji stub ekipe. Veoma sam zadovoljan što će još dugo da ostane sa nama – rekao je Rumenige.
Robert Levandovski je u Bajern došao leta 2014. iz Borusije Dortmund. Za klub iz Minhena je na 246 utakmica postigao čak 197 golova.
 

The post Sjajni fudbaler do kraja karijere u Bajernu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.