Sjajan primer - Zvezdin fudbaler se ne žali na umor, dosadno mu bez utakmica!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan primer - Zvezdin fudbaler se ne žali na umor, dosadno mu bez utakmica!

Dok su mnogi jedva dočekali prvenstvenu pauzu, to kod njega nije slučaj.

Ranije vezista, a u poslednje vreme standardni štoper Crvene zvezde Damijan Le Talek u izjavi za klupski sajt priznao je da jedva čeka nastavak šampionata, kao i nastupe u Ligi Evrope, tvrdeći da mu naporni ritam četvrtak-nedelja uopšte ne smeta.





''Obožavam da igram utakmice, često >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam govorio da meni odgovara ritam kada su mečevi na tri dana. Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi, dosadno je bez fudbala'', izjavio je Le Talek.

Ipak, dodaje da je dobro što će ekipa u ove dve nedelje imati priliku da se osveži, a da onda tokom jeseni pokuša da još više oduševi svoje navijače.

Finiš je prelaznog roka, ovih dana se spekulisao o odlascima pojedinih igrača, sve dok danas sportski dirtektor Zvezdan Terzić nije saopštio da prodaje igrača više neće biti ovog leta.

Očigledno, Le Talek nema ništa protiv. To je i njegova želja.

''Lično se nalazim u dobroj formi od početka sezone, nije bilo nikakvih problema za mene.







Dopada mi se način na koji radimo sa trenerom Milojevićem, naš stil igre je vrlo atraktivan i lep i zbog toga mogu da kažem da imam ogromnu želju da ostanem u Crvenoj zvezdi.







Nikada ne možete da znate šta nosi sutra, ali moja želja je da igram Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom'', izjavio je Le Talek.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Le Talek: Želim sa Zvezdom da igram Ligu Evope

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

Ovog leta, i Damjan le Talek je bio na izlaznim vratima "Marakane" posle loše prošle sezone. Međutim, Francuz je vraćen na mesto štopera, ggde s enajbolje snalazi. Sa Vujadinom Savićem čini bedem ispred gola Borjana. Za razliku od ostalih, njemu ne prija pauza zbog reprezentativnih obaveza, već...

Nastavak na Vesti-online.com...

ZVEZDIN STRANAC OTKRIO: Imam ŽELJU da ostanem na Marakani! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017

Prvotimci crveno-belih na zasluženom odmoru...Za razliku od većine prvotimaca Crvene zvezde, koji su jedva dočekali prvenstvenu pauzu u Superligi Srbije, kako bi se rastrčali na različite strane i odmorili, uoči teških izazova na evropskoj sceni, francuski internacionalac Damijan Le Talek nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.