Simonović: Premoreni smo, ali se nadam da ćemo izneti i utakmicu s Cedevitom

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Premoreni smo, ali se nadam da ćemo izneti i utakmicu s Cedevitom

"Očekuje nas najvažnija utakmica u sezoni, protivnik je izuzetno kvalitetan, prvi meč je rešavan na jednu loptu i sada očekujem još težu utakmicu", rekao je iskusni šuter

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da u revanš meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevite očekuje još teži meč nego u Beogradu, ali da se nada uspehu.

Zvezda je pre šest dana dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi meč posle produžetka, a u međuvremenu je savladala Unikahu u Malagi i širom otvorila vrata Top 16 faze Evrolige.

"Očekuje nas najvažnija utakmica u sezoni, protivnik je izuzetno kvalitetan, prvi meč je rešavan na jednu loptu i sada očekujem još težu utakmicu. Stvarno smo premoreni, puno energije smo potrošili, ali nadam se da ćemo uspeti da iznesemo utakmicu jer je mnogo važna", izjavio je junak trijumfa protiv Unikahe za klupski sajt.

Trener Dejan Radonjić otkrio je da je Tarens Kinzi i dalje rovit, ali da će biti spreman da pomogne ekipi.

"Očekuje nas još jedan u nizu teških mečeva koje imamo u ovom periodu, utakmica sa Panatinaikosom, Cedevitom, Unikahom... Upravo zato smo došli ranije u Zagreb, kako bi se na pravi način pripremili na novo veliko iskušenje. Cedevita je u odličnoj formi, odigrali su izvanredno u Beogradu, takođe i meč u Istanbulu protiv Efesa. Znamo se jako dobro i za pobedu ćemo morati da odigramo jako kvalitetno", izjavio je Radonjić.

Druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIMONOVIĆ: Protiv Cedevite teže nego u Beogradu

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da u revanš meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevite očekuje još teži meč nego u Beogradu, ali da se nada uspehu...Zvezda je pre šest dana dobila prvi meč posle produžetka, a u međuvremenu je savladala Unikahu u Malagi i širom otvorila...

Nastavak na Kurir...

Božović: Nismo planirali poraz

Izvor: B92, 22.Mar.2016, 15:44

Odbojkaš Novog Pazara Marko Božović rekao je da veruje da će njegova ekipa dobiti odlučuju utakmicu protiv Spartaka i izboriti plasman u polufinale plej-ofa..."Nismo planirali poraz u drugom meču u Ljigu, ali šta da se radi. Odlično su odigrali, posebno Radosav Dojčilović, koji je imao utakmicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.