Savić o prekidima u opasnoj zoni: To su za Nejmara penali

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić o prekidima u opasnoj zoni: "To su za Nejmara penali"

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić objasnio je da su prekršaji u opasnoj zoni za igrače Nejmarovog kvaliteta "penali".

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Pari Sen Žermena sa 6:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

"Dosta su superiorniji. Šta da kažem... Izgubili smo 6:1, glave gore i idemo dalje, sigurno da možemo da naučimo nešto iz ovoga", rekao je posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić.

Srpski šampion odolevao je do 20. minuta i slobodnog udarca Nejmara.

"Mislim da smo u tih prvih dvadeset minuta stajali korektno, do tog prvog gola. Posle toga su krenule sa se nižu šanse", dodao je Savić.

Nejmar je dva od tri gola postigao iz slobodnih udaraca posle faulova u opasnoj zoni.

"Razumljivo je da budu malo zaštićeniji. To su za njega i za mnoge kvalitetne igrače penali. Moraćemo u ovim utakmicama da izbegavamo faulove u tim zonama", objasnio je Savić.

Vujadin Savić je obnovio povredu i u poluvremenu napustio teren, tako da ostaje da se vidi da li će se staviti na raspolaganje treneru za duel sa Zemunom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić i Degenek: Mnogo su jaki, totalno su nas nadigrali

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je Pari Sen Žermen večeras bio superiorniji, u pobedi od 6:1 u Ligi šampiona...Fudbaleri Zvezde pretrpeli su večeras najubedljiviji poraz u Evropi, pošto su u Parizu izgubili od Pari Sen Žermena sa 1:6..."Totalno su nas nadigrali, oni su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.