Sastav Zvezde za Totenhem - Jedan problem rešen, drugi i dalje postoji

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastav Zvezde za Totenhem - Jedan problem rešen, drugi i dalje postoji

Za kojih 11 igrača če se sutra odlučiti Vladan Milojević?

Crvena zvezda u sredu od 21 čas na ''Marakani'' dočekuje ekipu Totenhema, u meču četvrtog kola Lige šampiona.

Pre dve nedelje, Totenhem je u Londonu bio ubedljiv, slavio je sa 5:0, ali u Zvezdi veruju da može da se ponovi prošlogodišnji scenario, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na ''Marakani'' savladan Liverpul sa 2:0, iako je prethodno Zvezda na ''Enfildu'' poražena sa 4:0.

Kada je u pitanju sastav ekipe Crvene zvezde za sutrašnju utakmicu, važna informacija koju je preneo ''Telegraf'' je da je desni bek Marko Gobeljić oporavljen od povrede i da je večeras odradio trening, što znači da u sredu uveče možemo da ga očekujemo među starterima.

Ali, to se za Aleksu Vukanovića ne može reći. Isti izvor otkriva da krilni fudbaler večeras nije trenirao i teško je očekivati da će sutra uopšte biti u konkurenciji za sastav ekipe.

U odnosu na prethodnu utakmicu u Londonu, Zvezdina defanzivna linija ostače nepromenjena, dakle ispred Borjana će delovati kvartet Gobeljić, Degenek, Milunović i Rodić.

Ali, moguća je jedna promena u tandemu na sredini terena. Da li će taj tandem ponovo činiti Kanjas i Vulić, ili bi Milojević mogao da iznenadi sa sve boljim Njegošem Petrovićem, kome je u Londonu ukazao poverenje u poslednjih pola sata umesto Kanjasa, koji nije mogao da se nosi sa brzim igračima Totehnhema.

Ispred njih dvojice, delovaće Mateo Garsija, Marko Marin, ali ko će biti treći?

Van la Para je bio starter u Londonu, ali ni tada, kao ni u prethodnim mečevima nije impresionirao. Ipak, Milojević i dalje ima poverenja u njega, a šanse mu rastu i zbog toga što je Vukanović povređen.

Ne treba odbaciti ni opciju da Njegoš Petrović bude u tandemu sa Kanjasom, a da ispred njih bude trio Garsija, Vulić, Marin, ukoliko Milojević ovoga puta ne bude imao poverenja u Van la Paru.

I, konačno, u napadu, za očekivati je Milana Pavkova od početka, a Boaći i Tomane bi svoju šansu mogli da očekujuu nastavku.

Dakle:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas (Petrović), Vulić - Garsija, Marin, Van la Para - Pavkov.

Ili:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Petrović (Jovančić) - Garsija, Vulić, Marin - Pavkov.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA DOČEKUJE ENGLEZE TAČNO GODINU DANA POSLE VELIKE POBEDE! Nek se ponovi Liverpul! Pavkov za Kurir: A, što ne bismo pobedili Totenhem?

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

Samo hrabro, samo jako Junak pobede nad redsima od 6. novembra prošle godine uveren je da crveno-beli mogu da se revanširaju „pevcima“ za ubedljiv poraz od pre dve nedelje u Londonu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.