Saša Stojanović novi fudbaler Crvene Zvezde

Izvor: TV Arena Sport, 06.Jan.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Stojanović novi fudbaler Crvene Zvezde

Doskorašnji prvotimac niškog Radničkog Saša Stojanović potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom

Kako navodi zvanični portal Crvene Zvezde, Stojanović je potpisao ugovor na godinu dana i zadužio je broj 7.

- Najpre želim svima da poželim srećan Badnji dan! Jako sam srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu, u koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << trebalo da dođem i kao vrlo mlad igrač, ali sam ipak otišao u PSV. Znam da su očekivanja velika i znam koja je odgovnorst na meni. Upravo mi je najveći motiv za dolazak u Zvezdu osvajanje titule. Neće biti lako, ali potrudiću se da dam veliki doprinos tom cilju - rekao je novi Zvezdin fudbaler.

- Mogu da igram na više mesta u veznom redu, a najbolje se osećam kao plejmejker, iza špica. Kao mlad sam, kažem, mogao u Zvezdu, ali odlučivao je Radnički koji me je poslao u PSV. Tamo je u tim trenucima bio Van Bomel na mom mestu i nisam mogao da prođem. Ipak, izgleda da mi je bilo suđeno da obučem crveno-beli dres- rekao je Stojanović na predstavljanju.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.