Saša Obradović: Tražili smo pleja od prvog dana i ne nađe ga niko

Izvor: B92, 01.Feb.2021, 23:47

Saša Obradović: Tražili smo pleja od prvog dana i ne nađe ga niko

Saša Obradović otkrio je šta se dešavalo dok je bio trener Crvene zvezde.

Obradović je započeo novu sezonu sa Zvezdom, ali je dobio otkaz u decembru 2020. godine i nasledio ga je Dejan Radonjić.

Saša Obradović je na Tviteru pohvalio Džordana Lojda, postavivši sliku dopisivanja sa američkim bekom.

"Igrača kao što je Džordan Lojd biće veoma teško potpisati u budućnosti, kao čovek, kao igrača i saigrača. Jednostavno je 'ceo paket“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je Obradović.

Usledilo je pitanje jednog navijača: "Svaka čast za Lojda, ali Roč, Teri, Kolom... priličan broj grešaka u prelaznom. Mene samo zanima šta je sa Borišom? Da li će taj momak odigrati nešto slično onome kod Tomića?"

Obradović je odgovorio:

"Vrlo jednostavno, Ročesti je potpisan na dva meseca dok ne nađemo boljeg. Otišao je posle mesec dana, znao je moj sistem od pre, a totalno nespreman je došao. Noko je trebalo da bude tu od prvog dana, a ne Teri... A, od prvog dana se tražio plej i ne nađe ga niko! Nema!".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.