Šarić: Gudurić, Micić, Cirbes... Zvezda je napravila dobru hemiju

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Gudurić, Micić, Cirbes... Zvezda je napravila dobru hemiju

"Ona ekipa kada smo mi (Cibona) bili prvaci je možda i bila jača", kaže igrač Efesa

Dario Šarić je bio jedan od najboljih igrača Efesa u porazu od Crvene zvezde od 82:91 u Vršcu, a po okončanju meča istakao je da je umor njegove ekipe bio veliki faktor, ali ne i najvažniji.

"Teško je naći pravu reč posle poraza. Pokušali smo, borili se, imali osam koševa razlike... Moramo u takmicm trenucima da prekidamo seriju protivnika, da odemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 12,13. To su odlike pravih ekipa. Teška situacija sada. Nekada porazi donose školu, možda je ovo škola koja će nas naterati da igramo u skladu sa mogućnostima. Ne smemo da se vadimo na umor, nije to glavni razlog poraza. Zvezda je dolasom Micića odlična, Gudurić je mlad. Dobra hemija. Cirbes igra najbolju svoju sezonu. Ona Zvezda kada smo mi bili prvaci je možda i bila jača, ali je ova generacija napravila klik", istakao je Šarić.

Zvezda sada ima skor 5-3, a Anadolu Efes 3-5. Crveno-beli sada praktično imaju tri pobede više od istanbulskog tima.

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šarić: Umor nije izgovor, Zvezda ima hemiju

Izvor: B92, 26.Feb.2016

Košarkaš Anadolu Efesa Dario Šarić rekao je da njegov tim nije uspeo da odigra kako treba u odlučujućim trenucima i da je to uzrok poraza od Crvene zvezde.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.