Samo Marin i Ben su jaki, ostali u Zvezdi su suvi prosek

Izvor: B92, 08.Avg.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo Marin i Ben su jaki, ostali u Zvezdi su suvi prosek"

Fudbaler Kopenhagena Hrvat Karlo Bartolec, smatra da njegov tim ima veće šanse od Crvene zvezde za plasman u plej-of za Ligu šampiona.

On je dodao i da u redovima srpskog prvaka samo Marko Marin i Mohamed El Fardu Ben prave razliku.

Bartolec je dodao da je zadovoljan remijem u Beogradu (1:1), koji su Danci izborili sumnjivim penalom u finišu meča.

"Sad su naše šanse za prolaz veće, rekao bih u procentima 60:40. Na početku utakmice bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kod nas malo napetosti i nervoze, domaćin je dao gol, ali sa 1:1 sve je u redu. Biće drugačije u revanšu", rekao je Bartolec za zagrebačke Sportske novosti.

Bartolec, koji je na stadionu "Rajko Mitić" ušao u igru u 88. minutu, kaže da Zvezda nije isti tim na svom terenu i u gostima.

"Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica, puno su bolji na svom terenu nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle godine u Ligi šampiona da su kod kuće bili vrlo dobri sa Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali "porcije". Analizirali smo ih s Helsinkijem, takođe su kući na "ho-ruk", potom odu na revanš i potpuno su drugačija ekipa".

Povremeni hrvatski reprezentativac naglašava da je cilj Kopenhagena plasman u Ligu šampiona preko Crvene zvezde i Jang Bojsa.

"Sa Ligom Evrope bismo bili zadovoljni, međutim nije to isti nivo. Liga šampiona je glavni plan", optimista je bivši desni bek Lokomotive iz Zagreba i Nordsjalenda.

On je pohvalio je atmosferu sa tribina, s tim da nije davao značaj parolama sa severne tribine.

"Video sam da su imali neke poruke, ali nikad nisam učio ćirilicu da bih pročitao, a nije me ni zanimalo što piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje, oni svoje, ja pošštujem svoje i to je to", zaključio je Bartolec.

Revanš na stadionu "Parken" na programu je sledećeg utorka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.