Saljihu otkrio zbog čega nije održan meč između Trepče i Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saljihu otkrio zbog čega nije održan meč između Trepče i Zvezde

FIFA nije nadležna za ovaj slučaj i oni ne mogu od nas da traže da povučemo zabranu za igranje utakmice, kaže generalni sekretar Fudbalskog saveza tzv. države Kosovo Generalni sekretar Fudbalskog savezatzv. državeKosovoErol Saljihu, izjavio je danas da je fudbalska utakmica između Crvene Zvezde i Trepče zabranjena zbog osetljive političke situacije na Kosovu. Saljihu je u izjavi za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Onlajn napomenuo da Fudbalski savez Kosova nikada nije bio član Fudbalskog saveza Srbije već punopravni član Fudbaskog saveza tadašnje Jugoslavije.Takođe, on tvrdi da Srbija nikada nije održavala takmičenja na teritoriji Kosova i ocenjuje da je utakmica Crvene Zvezde i Trepče političko pitanje.Saljihu je, komentarišući dopis Međunarodne fudbalske federacije da se utakmica između Crvene Zvezde i Trepče može odigrati na Kosovu, istakao daje FIFA uzela u obzir samo argument Srbije.- FIFA nije nadležna za ovaj slučaj i oni ne mogu od nas da traže da povučemo zabranu za igranje utakmice. Ne mogu nikada da nas nateraju da dozvolimo igranje utakmice na našoj teritoriji. Oni su uzeli u obzir samo argument Fudbalskog saveza Srbije”, podvukao je on.Autor: Kosovo.online
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FIFA NAM NE MOŽE NIŠTA: Oglasio se Fudbalski savez tzv. Kosova! Evo šta kažu o zabrani odigravanja utakmice između Trepče i Crvene zvezde (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 09.Okt.2019

Generalni sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova Erol Saljihu oglasio se povodom zabrane igranja utakmice između Trepče i Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.