Šakota: Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota je posle pobede nad Armanijem u Milanu rekao da se oseća napredak u ekipi.

Srpski predstavnik u Evroligi je pobedio rezultatom 76:66.

"Ne možemo da nađemo laku utakmicu u Evroligi, to je sigurno. Bitno za nas je kada sagledamo igru u odbrani i u napadu je to da nalazimo pametna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešenja i tako dolazimo do rezultata. Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe. Treba da budemo zadovoljni jer napredak se oseća, treba da se zadrži energija i kontinuitet. Nadam se da možemo da to zadržimo i da razigramo još više igrača. U početku mi je bilo teško da vodim utakmicu jer sam morao da se služim stvarima koje nisam dovoljno upoznao i onda kada već mogu da se oslonim na sopstveni instikt, sada kada je prošlo neko vreme, lakše mi je da komuniciram sa igračima", istakao je strateg crveno-belih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dragan Šakota trener kola Evrolige

Izvor: RTS, 07.Dec.2019

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota proglašen je za trenera 12. kola Evrolige. Prestižno priznanje dodelio mu je specijalizovani portal „Eurohups“. . Veoma brzo nakon što se vratio trenerskom poslu Dragan Šakota je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.