Šakota: Izuzetno cenim ekipu Mornara

Izvor: RTS, 24.Nov.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Izuzetno cenim ekipu Mornara

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, pred meč 8. kola ABA lige protiv Mornara, rekao je da izuzetno ceni rivala.
Šakota je u subotu imenovan za prvog trenera kluba sa Malog Kalemegdana, a u ponedeljak od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" imaće debi.

"Ulazim odmah u takmičarski ritam i to nije lako. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << očekujem pomoć stručnog štaba kako bi mi sve bilo mnogo jasnije i kako bi se vrzo uklopio jer vremena nema. U ovakvim situacijama trudite se da utičete samo dobrim odlukama i da na prvom mestu vidite šta se igralo, šta treba da se implementira ili eventualno menja. Svi zajedno radićemo kao tim na klupi", rekao je Šakota za klupski sajt.
Trener crveno-belih rekao je da će podrška navijaca biti neophodna na meču sa ekipom iz Bara, za koju smatra da imam kvalitetne igrače.
"Braća Pavićevići su izgradili klub Mornar koji je izašao svojim kvalitetom iz regiona, uradili su mnogo toga i napravili uspeh. Zbog toga ih izuzetno cenim. Uz to napravili su tim sa vrlo respektabilnim i dobrim igračima", izjavio je Šakota.
"Kada se uzme u obzir da timovi koji igraju Evroligu, po nepisanom pravili imaju pad u igri kada igraju ligaške utakmice, a već sam rekao koliko nam je ABA liga važna, onda nam je podrška navijača preko potrebna. Bio sam nekoliko godina u drugom ambijentu van Beograda, ali znam da svi u Evropi zavide Crvenoj zvezdi na podršci koju ima i koju daju navijači kao pomoć svom timu. Imamo zajednički cilj, a to su pobede Crvene zvezde", zaključio je Šakota.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šakota debituje pred zvezdašima

Izvor: B92, 24.Nov.2019

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak od 18 časova ekipu Mornara, u osmom kolu regionalne ABA lige...Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" obeležiće debi novog trenera Dušana Šakote, koji je promovisan u subotu..."Ulazim odmah u takmičarski ritam i to nije lako. Zato očekujem pomoć...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.