Šakota: Da otežamo posao CSKA; Lazić: Da se dozovemo pameti

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Da otežamo posao CSKA; Lazić: Da se dozovemo pameti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da će njegov tim pokušati da parira CSKA u Moskvi u utakmici 14. kola Evrolige.

''CSKA je prvak Evrope i nije velika razlika u odnosu na tim od prošle sezone. Po rezultatima može da se kaže da je trenutno slabiji, ali to ne znači da neće dosegnuti formu iz prošle godine kada je bio najbolji na Fajnal foru. Analizirajući igru, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavlja model ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali ćemo i mi probati da im posao otežamo'', rekao je Šakota za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da će crveno-beli pokušati da u Moskvi poprave utisak posle poraza od Zadara u ABA ligi.

"Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi… Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati da ćemo se konačno "dozvati pameti" jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata. Prva želja je da odigramo kako treba da igramo i ako se ukaže prilika da je iskoristimo za pobedu. CSKA je ekipa koja igra redovno F4. Osvojili su EL prošle sezone, prepuni izvanrednih pojedinaca, uz to igraju na domaćem terenu. Ovaj mec dolazi u nezgodnom trenutku. Moraćemo da odigramo zaista snažnu, pametnu i timsku odbrani kako bi imali čemu da se nadamo", rekao je Lazić.

Meč izedju CSKA i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati u Megafon Areni u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.