Sada je zvanično - UEFA obelodanila kako izgleda kazna za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je zvanično - UEFA obelodanila kako izgleda kazna za Zvezdu!

Na zvaničnom sajtu evropske kuće fudbala pojavila se odluka Disciplinske komisije koja se tiče kazne FK Crvena zvezda.

Disciplinska komisija UEFA najavila je nakon duela Crvena zvezda - Suduva da će odluka o pokrenutom postupku protiv šampiona Srbije biti obelodanjena 10. avgusta.

Tokom popodneva smo saznali nezvanične informacije da je Zvezda kažnjena sa dve utakmice pred praznim tribinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a sada se kompletna odluka pojavila na zvaničnom sajtu UEFA.

U odeljku posvećenom disciplinskim pitanjima navodi se da je telo UEFA za kontrolu, etička i disciplinska pitanja donelo sledeću odluku:

- Da se naredi FK Crvena zvezda da sledeću utakmicu u sklopu UEFA takmičenja na domaćem terenu odigra iza 'zatvorenih vrata';

- Da stupi na snagu odluka od 1. februara 2018. godine, te da se FK Crvena zvezda naredi da odigra još jednu dodatnu utakmicu na domaćem terenu pred praznim tribinama;

- Da se FK Crvena zvezda kazni sa 72.000 evra.

Kao i obično, svaki klub ima pravo da se žali na odluke disciplinskih organa UEFA, a na osnovu navedenog jasno je da je Zvezda kažnjena i da joj je pride aktivirana uslovna kazna izrečena početkom godine.

To znači da će Crvena zvezda, ukoliko u eventualnom procesu žalbe ne bude promena, naredne dve takmičarske utakmice u UEFA takmičenjima na svom terenu igrati bez podrške navijača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.