Sa Stankovićem u nove pobede

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 23:01

"Sa Stankovićem u nove pobede"

Zadovoljan zbog nastavka saradnje između Crvene zvezde i Dejana Stankovića koja će trajati i naredne tri godine, je i predsednik kluba Svetozar Mijailović.

“Stanković je pokazao da je pravi šampion, da je zvezdaš koji je igrački postigao mnogo i njegova trenerska funkcija je potvrdila da će i u tome postići vrhunske rezultate. Zvezda očekuje da se nastavi u ovom maniru, sa ciljem da unapredimo igru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i rezultate koje očekujemo u evropskim takmičenjima u narednoj sezoni. Stanković je stvorio dobar timski rad, igrači su ostvarili postavljene ciljeve za ovu godinu, uz još jedan koji nas očekuje. Nadam se da ćemo to uspešno prebroditi i doći do veoma uspešne sezone u ovom ciklusu u kom se takmičimo”, počeo je Mijailović.

Kao veliki kvalitet Stankovića, Mijailović vidi u tome što je Mister svojevremeno bio i svetski poznat fudbaler, a sada pretenduje da to učini i kao trener.

“Stanković ima prednost u tom smislu što je bio vrhunski igrač i zna kakvi su zahtevi modernog fudbala. Trenirali su ga mnogi poznati treneri, dosta je naučio od njih i što je najvažnije, sposoban je da to primeni u praksi. Rezultat nije izostao, ali iza svega toga stoji rad i želja igrača da ispoštuju trenerove zahteve. Verujem da će se u tom duhu nastaviti dalja saradnja”, zaključuje Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mijailović: Sa Stankovićem u nove pobede

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2021, 10:21

Zadovoljan zbog nastavka saradnje između Crvene zvezde i Dejana Stankovića koja će trajati i naredne tri godine, je i predsjednik "crveno bijelih" Svetozar Mijailović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.