SVI KRITIKUJU ŽANDERA, A ON GA BRANI: Želeo je da produži skok

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI KRITIKUJU ŽANDERA, A ON GA BRANI: Želeo je da produži skok

Ne smiruju se strasti posle poraza Crvene zvezde od Olimpijakosa.

Brazilac Žander je posle skrivljenog penala u finišu utakmice Lige šampoiona sa Olimpijakosom postao “nepoželjna osoba” među navijačima Crvene zvezde.

Levi bek je nespretnim igranjem rukom omogućio Atinjanima da postignu gol koji ih je ostavio na evropskoj sceni. Crveno-beli iz Pireja će na proleće igrati u Ligi Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda je završila misiju na evrosceni.

Nekadašnji štoper srpskog prvaka Milan Dudić bio je u sličnoj koži 2006. godine, kada je na Mondijalu u Nemačkoj igrao neoprezno rukom u duelu sa Obalom Slonovače. Dudić, koji je odigrao 142 utakmice u dresu Zvezde, ima razumevanja za grešku Žandera.

- Dobro došao u klub odbojkaša – našalio se prvo Dudić u razgovoru za Večernje novosti. - Šalu na stranu, znam da mu je mnogo teško i zato ga treba maksimalno podržati. Iako je iskusan igrač, verovatno mu se ovako nešto desilo prvi put u karijeri.

Dudić je objasnio kako je došlo do kiksa.

- Kod tog centaršuta, Žander je primetio da je protivnički igrač iza njega i da lopta ide ka njemu. U želji da "pojača i produži" skok, da se vrati unazad, omete napadača, podigao je i ruke. Lopta ga je pogodila i skrivio je penal u najgorem mogućem trenutku. Iz iskustva znam da se greške golmana i defanzivaca najviše vide i kritikuju. Tako sada se mnogo više priča o Žanderu nego o tome da je Tomane promašio penal – jasan je Dudić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda portparol Vojvodine Beba Kružević.

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 6. Окт 2019. у 9:25 PDT

🚽 stories

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 2. Сеп 2019. у 1:06 PDT

🌊

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Авг 2019. у 8:09 PDT

🌞

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Сеп 2019. у 1:44 PDT

Hi weekend 🙋 #weekendvibes✌ #calvinkleinunderwear #photoshooting📷 #smileforlife

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 1. Нов 2019. у 8:40 PDT

zaboravih da se nasminkam i isfeniram za trening

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 18. Јун 2019. у 5:46 PDT

🧟‍♀️

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 3. Мај 2019. у 5:40 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.