SVE ZBOG ŠAMPIONSKE TITULE: Delije napravile spektakl na Kalemegdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZBOG ŠAMPIONSKE TITULE: Delije napravile spektakl na Kalemegdanu (FOTO)

Tako se voli Crvena zvezda.

Sve je spremno za proslavu 28. šampionske titule Crvene zvezde! Iako fudbalere crveno-belih u subotu očekuje gostovanje u Novom Sadu ekipi Vojvodine, najvatreniji navijači se pripremaju za proslavu trofeja na meču sa Voždovcem.

Sada je i definitivno poznato da će Crvena zvezda napraviti feštu 19. maja, uprkos najavama da će se taj meč odigrati dva dana ranije. Da se priprema navijački spektakl na „Marakani“ govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i slika iz centra Beograda, gde su Delije na Kalemegdanu na originalan način najavile slavlje „obojivši“ zidine čuvene tvrđave u crveno-belo.

- 19.5. - proslava titule – stadion Rajko Mitić – napisali su najvatreniji navijači Zvezde na transparentu koji dominira ispod „Beogradskog pobednika“.

Delije su najavile, spektakl je zagarantovan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KALEMEGDAN JE CEO CRVENO-BEO! Delije na spektakularan način pozvale navijače na Marakanu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Maj.2018, 12:44

Navijači Crvene zvezde performansom na Kalemegdanu pozvali su sve pristalice crveno-belih na proslavu titule 19. maja na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.