SVE JE SPREMNO ZA LIVERPUL: Evo kako je izgledao poslednji trening Crvene zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE SPREMNO ZA LIVERPUL: Evo kako je izgledao poslednji trening Crvene zvezde (VIDEO)

Utakmica se igra sutra od 19 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekuju Liverpul u četvrtom kolu grupe C Lige šampiona. Gosti iz Engleske prvi su u grupi sa šest bodova, dok se crveno-beli nalaze na začelju grupe sa jednim osvojenim bodom. Pre dve nedelje u Liverpulu Redsi su slavili sa 4:0.

BILI SU U NEVERICI: Fudbaleri Liverpula sleteli u Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ono što se desilo na Aerodromu bilo je NEVEROVATNO (FOTO)

NEKA GRMI MARAKANA! Marin POSTAVIO zadatak DELIJAMA pred meč sa Liverpulom! (FOTO)

Izabranici Vladana Milojevića su večeras na pomoćnim terenima stadiona ''Rajko Mitić'' održali poslednji trening pred sutrašnji spektakl. Na treningu je vladala sjajna atmosfera, a igrači su bili odlično raspoloženi i spremni za sve zahteve trenera Vladana MIlojevića.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.