SUPERLIGA SRBIJE Statistike, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Statistike, asistencije, predlozi…

BAČKA TOPOLA – MAČVA
Nedelja, 19:00
Bačka Topola je lider šampionata. Da, dobro vidite, prva je, iako nema stopostotan učinak. TSC je u prvih sedam kola zabeležio dva remija, ali je i dalje bez poraza. Ipak, to što Crvena zvezda trenutno ima dva meča manje omogućilo je izabranicima Zoltana Saboa da budu na vrhu tabele. Pred njima je lak zadatak. Treba da zabeleže unapred uknjižena tri boda. To ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bi trebalo da bude problem, jer Mačva je trenunto poslednja. U dosadašnjem delu je osvojila samo dva boda, od čega jedan pred odlazak na pauzu, sa novim trenerom.
MAXBET ASISTENCIJA 1-1&3+, 1P1+&2P2+
MLADOST – SPARTAK SUBOTICA
Nedelja, 19:00
Izgleda da je odlazak Nenada Milovanovića ipak ostavio traga na tim iz Lučana. Mladost je prošle sezone konkurisala za Evropu, a ove je trenutno 11. Sada im na noge dolazi Spartak. Pogled na učinak Subotičana u poslednjih pet susreta daje pogrešnu sliku. Spartak je pretrpeo tri poraza u tom periodu i zabeležio dve pobede. Ipak, bodovi su izgubljeni od Radničkog u Nišu, Crvene zvezde i TSC-a. Mladost je slavila tri puta u poslednjih pet mečeva, Spartak jednom. Samo jednom je zavšreno bez pobednika, uz goleadu, 3:3.
MAXBET ASISTENCIJA 1X-1X, GG1VGG2
 
Članak SUPERLIGA SRBIJE Statistike, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SUPERLIGA SRBIJE Statistike, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.