SUPERLIGA SRBIJE Spartak bolji od “zmajeva”, Radnik u nadoknadi otkinuo bod Mačvi

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Spartak bolji od “zmajeva”, Radnik u nadoknadi otkinuo bod Mačvi

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici Voždovac sa 2:1, dok su Mačva i Radnik iz Surdulice igrali nerešeno 1:1 u poslednjim utakmicama sedmog kola Super lige Srbije koje su bile na programu u subotu.
U derbiju sedmog kola Superlige Srbije Crvena zvezda je u Novom Sadu savladala Vojvodinu 2:1 (1:1). Srpskom šampionu je ovo peta pobeda ove sezone jer nije odigrao dva meča. Novosađani su pretrpeli prvi poraz ove sezone, ali su zadržali prvo mesto na tabeli.
Kladionica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Subotičani su pred domaćim navijačima slavili golovima Stefana Denkovića u petom i Milana Maričića u 50. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Voždovac bio Ognjen Krasić u 15.
Mačva je sve do same završnice meča vodila protiv Radnika, ali je ipak u sudijskoj nadoknadi podlegla pritisku Surduličana, pa pobednika nije bilo.
Domaćin je poveo golom Nenada Jovanovića u 27. minutu, da bi od 75. ostali s desetoricom igrača na terenu pošto je Slavko Marić dobio drugi žuti karton.
Radnik je pritisao rivala u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Bojan Bojić postigao izjednačujući pogodak vredan boda.
Mačva je tako propustila priliku da dođe do prve pobede u sezoni, pa je ostala poslednja, 16. na tabeli sa svega dva boda, dok je Radnik 14. sa četiri.
SUPERLIGA SRBIJE, 7. KOLO
Subota
Vojvodina – Crvena zvezda 1:2 (1:1)
(Stojković 36 – Pavkov 26, Garsija 59)
Mačva – Radnik 1:1 (1:0)
(Jovanović 27 – Bojić 90+2)
Spartak Subotica – Voždovac 2:1 (1:1)
(Denković 5, Marčić 50 – Krasić 15)
Nedelja
17:00 Inđija – Proleter
20:00 Čukarički – Radnički Niš
20:00 Mladost – Javor
20:00 Napredak – Rad
20:00 Partizan – Bačka Topola

LIDER PAO U NOVOM SADU Majstorija Garsije za petu pobedu Zvezde


The post SUPERLIGA SRBIJE Spartak bolji od “zmajeva”, Radnik u nadoknadi otkinuo bod Mačvi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LSL - Pobeda Spartaka, remi Mačve i Radnika

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici Voždovac sa 2:1, dok su Mačva i Radnik iz Surdulice igrali nerešeno 1:1 u poslednjim današnjim utakmicama sedmog kola Super lige Srbije...Subotičani su pred svojim navijačima slavili golovima Stefana Denkovića u petom i Milana Maričića u 50. minutu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.