SUPERLIGA SRBIJE: Senzacija u Surdulici, Radnik SRUŠIO šampiona! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 16:29

SUPERLIGA SRBIJE: Senzacija u Surdulici, Radnik SRUŠIO šampiona! (VIDEO)

Domaćin iznenadio u odloženom meču 5. kola.

Svemu dođe kraj, pa i pobedničkoj seriji Crvene zvezde. Posle serije teških mečeva, šampion Srbije sapleo se na gostovanju Radniku, koji je uspeo da šokira branioca titule i ostvari veliki trijumf. Prvi u ovoj sezoni na domaćem terenu - na kraju 2:1 (1:0) za Surduličane, kojima su radost doneli Miloš Spasić i Viktor Lukić.

Loše su izabranici Dejana Stankovića ušli u meč. Iako je Dragović u uvodnim minutima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapretio Ranđeloviću, prvu bolju šansu stvorili su domaći, kada je Spasić promašio prazan gol posle kornera Bogdanovskog.

Zvezda je iz prekida tražila priliku za vođstvo, ali su do njega ipak stigli Surduličani u 13. minutu. Posle centaršuta sa desne strane Bogdanovskog, Miloš Spasić se iskupio za prethodni promašaj i spletom nesrećnih okolnosti po goste, zakačio loptu koja je odsela iza nemoćnog Borjana.

Šutevima Kange i Falka sa distance pokušavali su gosti da dođu do izjednačenja i na odmor odu bez minusa, međutim, sve se završavalo na udarcima iz daljine, koje je lako kupio najbolji pojedinac u redovima Radnika Stefana Ranđelovića.

U nastavku su viđena velika uzbuđenja. Najpre je Viktor Lukić duplirao vođstvo domaćih u 53. minutu, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije El Fardu Ben pogodio mrežu, smanjivši Zvezdin zaostatak - 2:1.

Ispostavilo se da je to bilo sve od Stankovićevog tima u ovom meču, pošto je Radnik sačuvao kapitalnu prednost i upisao veliki trijumf.

Kako je meč tekao, pročitajte u nastavku teksta.

Sva dešavanja sa meča Radnik - Crvena zvezda možete da pratite na našem portalu iz minuta u minut.

Бееен! 2:1! 🔥🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/j7zKY3sQC5

— Nasa CZV (@nasaczv) October 27, 2021

Radnički - Crvena zvezda, 1:0

Da li je bio faul nad Kangom, šta mislite, prijatelji dragi? pic.twitter.com/kxcZooElFe

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) October 27, 2021

TOK MEČA.

RADNIK - CRVENA ZVEZDA 2:1

Stadion: Radnika u Surdulici.

Strelci: Spasić 14, Lukić 53. - Ben 57.

Sudija: Novak Simović (Lovćenac).

Radnik: Ranđelović – Hodžić, Radmanovac, Simonović, Bogdanovski, Lukić, Oreščanin, Petrović, Stojanović, Spasić - Milovanović. Klupa: Ostojić, Vukadinović, Malešević, Subotić, Stamenković, Medić, Nedeljković, Biber, Petrovik, Miladinović, Dimitrov.

Crvena zvezda: Borjan - Eraković, Dragović, Degenek (46. Gajić), Gobeljić - Sanogo, Kanga, Falko (46. Krstičić), Ivanić - Ben, Dioni (46. Pavkov). Klupa: Gordić, Gajić, Bakajoko, Pankov, Srnić, Krstičić, Petrović, Stanić, Živković, Lazetić, Pavkov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.