FANTASTIČNA UTAKMICA NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala na maksimalnom učinku! Bravo za Spartak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 18:42

FANTASTIČNA UTAKMICA NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala na maksimalnom učinku! Bravo za Spartak!

Četvrto kolo Superlige Srbije.

Crvena zvezda je u Fanrastičnom meču na stadionu “Rajko Mitić” savladala Spartak iz Subotice sa 3:2 (1:1) i tako napravila sjajnu uvertiru sa meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa gibraltarskom Evropom.

Da Spartak nije došao da se brani videlo se već u uvodnim trenucima meča. Popularni "golubovi" su utakmicu otvorili na dve odlične prilike, udarac Lazara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tufegdžića završio je pored gola, a pokušaj Nemanje Nikolića je sjajno zaustavio Milan Borjan.

Stabilizovala se Crvena zvezda, usposltavila dominaciju. Aleksandar Katai je pogodio prečku, El Fardu Ben je šutirao iz izgledne šanse pored gola, rezultat se nije menjao. Imao je napadač sa Komora odličnu priliku da promeni rezultat, ali je promašio penal u 26. minutu. Golman Filip Dujmović je uz pomoć stative sačuvao svoju mrežu.

Utakmici su falili samo golovi, a dva su viđena u razmaku od samo 120 sekudni. Prvo se Ben u 32. minutu iskupio za promašen jedanaesterac. Rodić je prošao po levoj strani i kao na "tacni" poslužio iskusnog napadača. Samo dva minuta kasnije gosti dolaze do izjednačenja. Loptu je glavom spustio Nikolić, a Tufegdžiću nije bilo teško da sa nekoliko metara savlada kapitena domaćih. Na semaforu našeg najvećeg stadiona pisalo je 1:1.

Do kraja prvog dela igre nisu viđena nova uzbuđenja, igralo se dosta rezervisano.

Ako je prvih 45 minuta bilo zanimljivo, šta tek reći za drugi deo susreta.

Posle uvodnih pet minuta, fudbaleri oba tima kao da su shvatili da nerešen rezultat ne odgovara ni jednoj strani. Tempo je bio vidno brži. Ben ponovo promašuje izglednu priliku, ali se iskupljuje nekoliko minuta kasnije.

Igrao se 65 minut, Njegoš Petrović je šutirao sa distance, Dujmović loptu odbio do iskusnog Zvezdinog napadača koji je rutinski sprovodi u mrežu.

Samo pet minuta kasnije bilo je 3:1 za domaće, a konačno je pogodio Tomane. Udarac iz ugla izveo je Kataji, Pankov sjajno prebacio na drugu stativu, a Portugalcu nije bilo teško da je smesti u gol.

Konačan rezultat od 3:2 postavio je Nemanja Nikolić golom sa bele tačke.

Crvena zvezda je sa ovom pobedom ostvarli I četvrtu pobedu u isto toliko odigranih utakmica u Superligi. Ekipa Dejan Stankovića ima 12 bodova, dok je Spartak ostao na 9.

Tok meča možete videti ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.