SUPER EKSPRES NEMA DILEMU: Ovo je prvo POJAČANJE Crvene zvezde za Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 10:35

SUPER EKSPRES NEMA DILEMU: Ovo je prvo POJAČANJE Crvene zvezde za Ligu šampiona (VIDEO)

Poznata i visina obeštećenja.

Iako je najavljena borba Crvene zvezde i Partizana za potpis igrača koji nastupa u Poljskoj čini se da je odluka već doneta. Krilni fudbaler Pogona iz Šćećina, Srđan Spiridonović, veoma je blizu dolaska u redove novog šampiona Srbije, a poljski mediji već su objavili i uslove ovog transfera.

Poljski „Super express“ piše da će Pogon dobiti 300.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra na ime obeštećenja, dok će Spiridonoviću biti isplaćena godišnja plata od 400.000 evra neto, što je, kako je navedeno, znatno više nego što je imao u Poljskoj.

#GolListopada

Nie do wyjęcia. Srdjan Spiridonović @PogonSzczecin autorem najładniejszego gola listopada w @_Ekstraklasa_! 👏👏 pic.twitter.com/ZuK24veOHW

— CANAL+ SPORT (@CANALPLUS_SPORT) December 9, 2019

Spiridonović ima srpsko i austrijsko državljanstvo, ali nikada nije igrao u Srbiji, a među klubovima za koje je nastupao izdvajaju se Rapid i bečka Austrija, Vićenca, Mesina, Admira i Paionios pre nego što je stigao u Pogon
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.