“STIŽU DOLARI” Zvezdi pored plasmana u plej-of i milioni

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“STIŽU DOLARI” Zvezdi pored plasmana u plej-of i milioni

Nije Crvena vezda samo uspela da još jednom dođe u situaciju da se bori za Ligu šampiona, drugu sezonu zaredom, već je i dobro zaradila psole pobede nad Kopenhagenom. Sve ekipe koje su došle do poslednjeg koraka za plasman u Ligu šampiona, a koje imaju zagarantovano mesto u Ligi Evrope, inkasiraće 7,75 miliona!
Ipak, to nije sve. Plasman u najjače klupsko takmičenje donosi dodatni novac. Ukoliko se i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ove godine nađe među najboljima, Zvezda će da zaradi još 15 miliona!
I tu nije kraj. Crveno-beli su rešili da se o njima priča… ne samo zbog penal serije u Kopenhagenu, već zato što bi u slučaju plasmana u Ligu šampiona postali prva ekipa kojoj je dva puta zaredom pošlo za rukom da izbori plasman u grupnu fazu počevši kvalifikacije od prvog kola! Prošle sezone je bila jedina…
Za novi uspeh na putu joj stoji Jang Bojs. Švajcarci su favoriti u ovom duelu, ali i prošle godine je bio Salcburg, pa se zna epilog. Prvi susret srpskog šampiona sa Švajcarcima je na programu 21. avgusta.

The post “STIŽU DOLARI” Zvezdi pored plasmana u plej-of i milioni appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

STIŽU MILIONI: Evo koliko je ZARADILA Zvezda ulaskom u plej-of! A tek koliko će INKASIRATI od plasman u LŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019

Crveno-beli dobro profitirali...Pobedom nad Kopenhagenom posle dramatične penal serije, fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su zacrtan cilj i stigli do dvomeča sa Jang Bojsom. Ukoliko eliminišu Švajcarce, tim sa Marakane plasirao se u plej-of Lige šampiona i u najmanju ruku izborio još šest evropskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.