STIŽE NOVO POJAČANJE! Zvezda ZVALA bivšeg igrača da se vrati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NOVO POJAČANJE! Zvezda ZVALA bivšeg igrača da se vrati (FOTO)

Žele ga i evropski klubovi.

Pošto je otpala mogućnost dolaska Dominika Dinge oko dolaska na Marakanu, zbog velikog obeštećenja koje traži ruski Ural, u Crvenoj zvezdi su se okrenuli traženju novog rešenja na poziciji štopera. Kao sledeći cilj u Ljutice Bogdana, označen je bivši mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji prvotimac crveno-belih, Darko Lazić. Po odlasku sa stadiona "Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitić", dokazivao se i to uspešno u premijerligašu Anžiju, ali ni to nije bilo dovoljno da se nađe na spisku putnika za EP u Poljskoj.

Poslednjih meseci, Lazić je igrao u turskoj Alaniji, međutim, nije se izborio za značajniju minutažu. Zbog povrede je upisao svega četiri utakmice, što je glavni razlog najavljenog odlaska iz Turske. Zvezda je matični klub Darka Lazića, dok je branio crveno-bele boje zabeležio je 31 meč, ali će glavnu prepreku u njegovom dovođenju predstavljati interesovanje drugih evropskih klubova. Naime, mađarski Ferencvaroš i nekoliko ekipa iz Belgije, takođe žele da vide sjajnog štopera u svom timu, međutim, sigurno da bi njegovim dovođenjem trener Vladan Milojević dobio veliko pojačanje pred izazove u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.