STANKOVIĆU SAOPŠENA LOŠA VEST: Zvezdin fudbaler mora na OPERACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 11:53

STANKOVIĆU SAOPŠENA LOŠA VEST: Zvezdin fudbaler mora na OPERACIJU

Zakazana je intervencija.

Vezista FK Crvena zvezda Veljko Nikolić neće moći da pomogne svojim drugovima u prolećnom delu šampionata. Sada je ajasno da će posle povrede na pripremama u Turskoj idći na hiruršku intervenciju.

- Vratio sam se u sredu iz Liona, bio sam tri dana. Ustanovljena mi je sutura ligamenata na zglobu. Ponovo ću put Francuske za sedam-osam dana. Operacija je zakazana za 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << februar, zašiće mi ligament uz kosku – rekao je vezista šampiona Srbije, Veljko Nikolić za Žurnal.

Objasnio je i kako je protekao pregled u francuskoj klinici.

- Pregled je obavio doktor Bendžamin, najbolji u toj oblasti. Pitao me je koliko me boli, da li je hronična povreda...Odgovorio sam da sam tu nogu tri- četiri puta povređivao. Ubrzo je zaključio da je neophodan operacioni zahvat. Sa time sam se složio, posle čega je on obavestio medicinski tim Crvene zvezde.

Otkrio je i kako je do povrede na pripremama u Turskoj.

- Đurić me je zakačio posle starta na loptu. Bilo je totalno nenamerno, ne ljutim se na njega. Odmah sam znao o čemu je reč. Bol je bio na istom mestu kao i ranije. Pokušavao sam narednog dana da potrčim, nisam mogao. Odluka je bila da se vratim u Beograd, ni injekcija nije pomogla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.