STANKOVIĆ: Zajedno smo i kad je teško, zbog stomačnog virusa su neki bili odsutni

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 22:49

STANKOVIĆ: Zajedno smo i kad je teško, zbog stomačnog virusa su neki bili odsutni

Još jedna rutinska pobeda.

Fudbaleri Crvene zvezde savaldali su sa 3:0 na Marakani ekipu Voždovca u šestom kolu Mozzartbet Superlige Srbije, a strateg domaćih Dejan Stanković naveo je da je radostan zbog nove pobede uprkos žestokom takmičarskom ritmu.

- Pre svega čestitke momcima, ali akda igraš na svaka tri dana protiv protivnika koji je imao nedelju dana da se pripremi, vidi se njihova svežina i lepršavost. Mi smo odigrali čvrstu utakmicu, sa par >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grešaka, i drago mi je da smo zajedno i kad je teško i da možemo da istrpimo i kad nam ne ide pas, kad smo umorni, da to privedemo kraju. Pobeda je uvek lepa, bitno je da nastavimo sa ovakvim utakmicama, imamo poverenja u svoje kvalitete i imamo navijače - ocenio je Stanković i osvrnuo se na prosek golova po meču, kao i kadrovsko pitanje.

- Nekad je dovoljno da pobedimo i sa 1:0, ali važno je biti pravi, direktan i konkretan, međutim kada se igra na tri dana to sve ostavlja traga. Imali smo par odsutnih zbog stomačnog virusa, momci koji su dobili šansu su odigrali dobro - zaključio je Stanković.

Podsećamo, pred crveno-belima je dvomeč protiv izraelskog Makabija iz Haife, u baražu za ulazak u Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.