STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U NIŠU: ‘Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o Milanu, ali fokus je na Radničkom’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2021, 17:12

STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U NIŠU: ‘Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o Milanu, ali fokus je na Radničkom’ (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radničkom u Nišu u subotu od 15 časova i 30 minuta, a trener crveno-belih Dejan Stanković očekuje tešku utakmicu, ali veruje u novu pobedu.
The post STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U NIŠU: ‘Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o Milanu, ali fokus je na Radničkom’ (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stanković: Lagao bih kada bih rekao da ne razmišljam o Milanu

Izvor: B92, 12.Feb.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog u Nišu, ali veruje u novu pobedu svog tima..."Biće ovo teško gostovanje, klimatski uslovi su takodje takvi da ne znamo da li će biti zaledjen teren, a tako nismo navikli da igramo. Ipak, moramo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.