STANKOVIĆ GA JE OSTAVIO NA KLUPI: Otkriveno ZAŠTO Živković nije DEBITOVAO u Derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 10:51

STANKOVIĆ GA JE OSTAVIO NA KLUPI: Otkriveno ZAŠTO Živković nije DEBITOVAO u Derbiju!

Zvezdino pojačanje odgledalo duel sa klupe.

Crvena zvezda je odolela u Humskoj i megdan sa Partizanom napustila neporažena. Trener Dejan Stanković je crno-belima suprostavio tim, sa Loi Dionijem kao najisturenijim igračem u startnoj jedanaestorici.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

Francuz je imao priliku da zatrese mrežu Popovića već na startu meča, ali je njegov udarac iskosa zaustavio golman crno-belih.

Pitanje je da li bi tu šansu realizovao Rišairo Živković, koji je pre derbija planiran od strane stručnog štaba srpskog šampiona da bude u prvih 11, međutim, samo dan pre 165. okršaja večitih rivala, na poslednjem treningu je bivši napadač Ajaksa je osetio bol u zadnjoj loži.

U prvom trenutku izgledalo je da se radi o običnom grču, ipak, kada je Živković probao u nedelju, bilo je jasno da ne može da počne duel u Humskoj, ali je Stanković želeo da Rišairo bude njegov "kec iz rukava". Posle zagrevanja je odustao.

Tako je propala prilika da Holanđanin srpskog porekla debituje u najvećoj utakmici na ovim prostorima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUKA KOJA JE ŠOKIRALA CEO SVET: Trener Parižana OBJASNIO zašto je IZVEO Mesija iz igre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Argentinac besan napustio teren...Pari sen Žermen je savladao Lion u derbiju 8. kola francuskog šampionata, ali je pobeda Svetaca ostala u senci zamene Lionela Mesija...Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen…...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.