STANKOVIĆ DOVEO POJAČANJE IZ INTERA: Ozbiljan “ciganin” kuca na vrata Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 22:02

STANKOVIĆ "DOVEO" POJAČANJE IZ INTERA: Ozbiljan “ciganin” kuca na vrata Crvene zvezde

Treneru crveno-belih puno srce.

I slobodne trenutke u Beogradu Dejan Stanković provodi na stadionu Crvene zvezde. Trener crveno-belih ne može bez svog kluba, pa je period odmora iskoristio da izazove sina da mu zatrese mrežu.

Aleksandar Stanković ima 14 godina, trenira u Interu i pokriva poziciju zadnjeg veznog koja je proslavila njegovog oca. Kako Dejan kaže, Aleksandar je “ozbiljan ciganin”, želja mu je da obuče crveno-bneli dres jednog dana, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanković senior kaže, moraće da pojede još mnogo pasulja.

- Svaki put kad dođem na Marakanu, ja sam srećan, pa sam to uspeo da prenesem i na njih kad su bili mali. Nisam imao problem da ih naviknem na crveno-belo, ozbiljni su cigani, on pogotovo, voli da dođe na trening, da proba da mi da gol, ali to mu teško ide. Ali, imamo ozbiljan kadar što se tiče navijanja – istakao je Stanković u šali posle treninga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, izabranica Nemanje Nedovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.