ŠTA JE SA MAGIKOM? Nije povreda, OTKRIVENO zašto Kataija nema u timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 19:24

ŠTA JE SA MAGIKOM? Nije povreda, OTKRIVENO zašto Kataija nema u timu

Preskočio poslednja tri duela crveno-belih.

Najbolji igrač Crvene zvezde, Aleksandar Katai, propustio je poslednje tri utakmice crveno-belih, a neće ga biti ni u četvrtak u duelu sa Hofenhajmom u okviru petog kola Lige Evrope,

Telo čarobnjaka iz Srbobrna je počelo da daje jasne signale umora  što se videlo na testovima stanja opšteg organizma, saznaje Mozzart sport.

 Po dolasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Crvenu zvezdu imao je gust raspored, nije odradio letnje pripreme, a odmah je bačen u vatru. Pored toga, prošao je kroz stresan životni period, počevši od napuštanja Sjedinjenih Američkih Država

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

Treba napomenuti i da je odmor već počeo da daje rezultate. Katai se oseća značajno bolje, ali nema nikakve potrebe da zaigra rovit protiv Hofenhajma. Možda bude spreman za Liberec, ali je još uvek rano pričati o tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.