SRNIĆEV BRAT BLIZANAC OSUO PALJBU PO ZVEZDI: Dokle da igraju pojedini koji nisu produžili ugovor, a još su i kapiteni!

Izvor: Press, 22.Feb.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRNIĆEV BRAT BLIZANAC OSUO PALJBU PO ZVEZDI: Dokle da igraju pojedini koji nisu produžili ugovor, a još su i kapiteni!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope od CSKA (1:0), pa su posle remija bez golova u prvom meču u Beogradu, završili učešće u tom evropskom takmičenju.
Foto:Dado Đilas
Ishod duela u Moskvi je mogao da bude drugačiji da je Aleksandar Pešić iskoristio sjajno dodavanje Slavoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srnića u finišu utakmice.
Slavoljubov brat blizanac Dragoljub, je porukom na Instagramu direktno prozvao rukovodstvo i stručni štab Crvene zvezde zbog odluke o sastavu tima za meč u Moskvi.
 
– Majstore za 15 minuta si namestio šansu utakmice, nekome dve ne bi bilo dovoljno. Ne razumem da igrač koji je uveo Zvezdu u Evropu posle 25 godina, koji je dao gol Kelnu, nema mesta u istoj ekipi. Iako je produžio ugovor kako bi klub zaradio, a neki koji neće da produže ugovor igraju i kapiteni su, napisao je vezista Slaska iz Vrosclava na Instagramu.
 
FOTO: PRINTSCREEN / INSTAGRAM

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.