SPREMAJU SE ZA NOVE POBEDE: Eraković, Boaći i ekipa ODMAH na trening posle meča Crvene zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 23:10

SPREMAJU SE ZA NOVE POBEDE: Eraković, Boaći i ekipa ODMAH na trening posle meča Crvene zvezde (VIDEO)

Nema opuštanja.

Crvena zvezda je savladala češki Liberec u drugom kolu Lige Evrope rezultatom 5:1 i tako na veličanstven način došla do prva tri boda u grupi.

Za domaće su pogodili Ben dva puta, Gajić, Katai i Falćineli, a domaći tim je takođe propustio i veliki broj prilika, tako da je moglo biti i ubedljivije.

Posle meča rezervni fudbaleri Crvene zvezde su otišli na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoćni teren da treniraju, verovatno je to bila komanda Dejana Stankovića.

Na snimku se mogu videti Eraković, Boaći i ostali rezervisti kako kreću da se vredno spremaju za nove izazove. Neko bi rekao da je mera pomalo surova, ali samo potpuna predanost je ključ uspeha, a to zna i Dejan Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.